Στήριξη της καινοτομίας και των νέων trends στο HR από την Human Innovation Technologies

Καθώς οι ελληνικές επιχειρήσεις επανατοποθετούνται με στόχο την έξοδο από την κρίση, αντιλαμβάνονται οτι το  σημαντικότερο εργαλείο ανάπτυξης είναι το ανθρώπινο κεφάλαιό τους. Υπό αυτό το πρίσμα, η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού μετατρέπεται σε μια κρίσιμη διεργασία για κάθε επιχείρηση και τα στελέχη της καλούνται να αντιμετωπίσουν τις σημερινές αλλά και αυριανές προκλήσεις. Αυτές οι προκλήσεις, καθώς και τα νέα δεδομένα στον κλάδο του HR συζητήθηκαν εκτενώς στο φετινό συνέδριο «The Big HR Debate: HR Re-loading», που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)στις 6 Νοεμβρίουμε την υποστήριξη εταιρειών του κλάδου μεταξύ των οποίων και η Human Innovation Technologies S.A..

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό για τον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις απόψεις καταξιωμένων στελεχών του κλάδου από ηγετικές εταιρείες για το πως αντιλαμβάνονται και προσεγγίζουν το σύγχρονο ρόλο του HR.

Η Human Innovation Technologies S.A., ως εταιρεία που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων σε ότι αφορά στις λειτουργίες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, ήταν παρούσα στηρίζοντας τη διοργάνωση του συνεδρίου και εκθέτοντας τα καινοτόμα προϊόντα της που με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών, αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη λύση στα χέρια των επιχειρήσεων για την αποτελεσματική ανάπτυξη, εκπαίδευση και αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Σύμφωνα με τον Business Development Director της εταιρείας, Στέλιο Κουζελέα“Η καινοτομία και η τεχνολογία αποτελούν τα πλέον βασικά χαρακτηριστικά της Human Innovation Technologies. Σκοπός μας είναι να αξιοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ωστε να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα τα οποία οι εταιρείες και τα στελέχη του HR θα μπορούν να αξιοποιήσουν προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις.  Το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι πολύ σημαντικό για κάθε εταιρεία και αυτο γεννά την ανάγκη να γίνει η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού πραγματικός μοχλός ανάπτυξης και προόδου.Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε σήμερα εδώ στηρίζοντας την εξαιρετική διοργάνωση του ΕΙΜΑΔ και σκοπεύουμε ως εταιρεία να είμαστε πάντα δίπλα σε ανάλογες προσπάθειες που στόχο έχουν την ενίσχυση του διαλόγου και της καινοτομίας στον κλάδο του HR”.