Η Human Innovation Technologies ανταποκρίνεται στις ανάγκες εκπαίδευσης των γαλλικών επιχειρήσεων

“Les entretiens de la formation professionelle”: Η Human Innovation Technologies θέτει τα πιο καινοτόμα εργαλεία επαγγελματικής κατάρτισης στη διάθεση των επιχειρήσεων και των εταιριών HR.

Καθώς οι γαλλικές επιχειρήσεις παλεύουν να συμμορφωθούν με τις τελευταίες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας τους, η Human Innovation Technologies ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες τους με καινοτόμες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Η επαγγελματική κατάρτιση γίνεται κρίσιη διαδικασία για τις γαλλικές επιχειρήσεις και τα στελέχη τους θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις στο άμεσο μέλλον. Αυτές οι προκλήσεις συζητήθηκαν εκτενώς στο συνέδριο “Les entretiens de la formation professionelle”, που διοργανώθηκε από τον φορέα GARF (Groupement des acteurs et responsables de formation) στις 4-5 Νοεμβρίου και η Human Innovation Technologies ήταν παρούσα.

Σύμφωνα με τον the Business Development Manager της εταιρίας, κο Ηλία Καραβόλια “Μετά από πολλά χρόνια Ε&Α και ακαδημαϊκής έρευνας, η Human Innovation Technologies βρίσκεται σε θέση να υποστηρίξει οργανισμούς και επιχειρήσεις προσφέροντας καινοτόμες λύσεις για την εκπαίδευση προσωπικού. Το V-Training που προσφέρουμε έχει υψηλή αποδοτικότητα, είναι ευέλικτο, προσαρμόσιμο και πλήρως παραμετροποιήσιμο, και προσθέτει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην διαδικασία εκπαίδευσης κάθε οργανισμού.”