Η Human Innovation Technologies στην E-Learning Expo

Από το 2000 η E-Learning Expo πραγματοποιείται στο Παρίσι φέρνοντας κοντά τις εταιρίες e-learning και serious games από όλο τον κόσμο με τους πιθανούς τους πελάτες, προωθώντας ταυτόχρονα καινοτόμα προϊόντα.

Φέτος 256 εκθέτες εκμεταλλεύτηκαν την εκδήλωση για να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και 7.287 επισκέπτες παραβρέθηκαν στην E-Learning Expo λαμβάνοντας ενημέρωση για τις τελευταίες καινοτομίες και τάσεις του κλάδου.

Η Human Innovation Technologies ήταν ανάμεσά τους αρπάζοντας την ευκαιρία να παρουσιάσει τις τελευταίας τεχνολογίας λύσεις που προσφέρουμε και να έρθει σε επαφή με πιθανούς πελάτες και στρατηγικούς συνεργάτες.

Σύμφωνα με τον Business Development Director της εταιρίας, Dr Στέλιο Κουζελέα, «Η καινοτομία και η τεχνολογία είναι τα πιο ουσιαστικά χαρακτηριστικά της Human Innovation Technologies. Ο σκοπός μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την τελευταία τεχνολογία και τα πιο πρόσφατα ευρήματα της ακαδημαϊκής έρευνας ώστε να δημιουργήσουμε καινοτόμα προϊόντα που οι εταιρίες και οι επαγγελματίες του κλάδου θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες προκλήσεις στην επιλογή, αξιολόγηση και πιστοποίηση προσωπικού.»